Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasiorka na Lato :)

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam pytanie ;)
Jak moge sobie dorobić trochę kasy w lecie?
myślałem o hodowli królików.

Mieszkam na wsi. Mam 14 lat.

Pomoozcie :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mycie auta, pomoc na roli, koszenie trawnika, robienie zakupów sąsiadom, roznoszenie ulotek, zbieranie truskawek- zależy co tam macie sezonowe, kartofle też.

Opublikowano

Sprzedawaj jajka/mleko? :D Nie mieszkam na wsi to nie jestem zorientowany do czego masz dostęp.

Błagam cie... kiedyś to mnie rozpier**** z tymi co sprzedają jajka/mleko... 8 rano, mieszkam w centrum dużego miasta a tu wchodzi zasrany wieśniak i ''Ziemnioków/jajek nie poczeba?'' jeden już za takie coś w ryjeczek zarobił.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

oraj pole szpadlem :)

@ tak na serio serio to zrywaj owoce potem idz obok jakieś ulicy gdzie jest duzy ruch sprzedawać

na kartonie napisz np. TANIE BRANIE KUP DZIECIOM JABŁKO I PO BANANIE ;)

ludzie siebie zatrzymują i kupują

mój kolega tak robił to w 1 dzien zarobił 170 zł

Opublikowano

Błagam cie... kiedyś to mnie rozpier**** z tymi co sprzedają jajka/mleko... 8 rano, mieszkam w centrum dużego miasta a tu wchodzi zasrany wieśniak i ''Ziemnioków/jajek nie poczeba?'' jeden już za takie coś w ryjeczek zarobił.

Chłopie nie mieszkam ku**a na wsi i nie wiem za bardzo co się tam sprzedaje. Więc nie wyjeżdżaj mi tutaj ze swoimi przeżyciami bo nikogo to nie interesuje.. Tylko zaproponowałem.. 

Opublikowano

Kupuj taniej na allegro, sprzedawaj drożej :) polecam na tablicy bo nie trzeba płacić.

Kumpel tak zarabiał ;) 

Logo.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...